Džemy a Marmelády

Džemy vonící létem, lesem a sluníčkem.
Použito 60 – 75g ovoce podle druhu na 100g hotového džemu.

Použití:
Na pečivo, do bílých jogurtů společně i s müsli, k namazaní na palačinky, lívance.

Rozdíl mezi Džemem a Marmeládou

Džem je ovocná směs rosolovité konzistence, která může obsahovat malé kousky ovoce. Může být i řidší.

Marmeláda je podobná zavařenina jako džem, pouze však z citrusových plodů.

Džemy

Borůvka

Broskve s borůvkou

Černé třešně s borůvkou

Černý rybíz

Červený rybíz

Fíkový

Hruška s karamelem

Jablko s rebarborou

Jahoda

Jahoda s mátou

Malina

Mango

Meruňka

Nektarinka s meruňkou

Ostružina

Višně s marcipánem

Marmelády

Mandarinka

Pomeranč

fb-cta-01